Vișini

Crișana

Pomul cu creștere viguroasă. Înfloreşte semi timpuriu, eșalonat este rezistent la ger, dar sensibil la monilioză. Soi auto steril. Fructele de mărime mare 5-8g. Pulpa este roșie, consistentă, suculentă. Este destinat în special pentru industrializare dar este bun și pentru masă. Perioada de recoltare: în a doua jumătate a linii Iunie.

Josika Gabor

Pomul de vigoare mare. Fructele sunt mari 5-8g. Pulpa de culoare roșie-vișinie, cărnoasa, suculenta, ușor aderenţa la sâmbure. Bun pentru industrializare și consum. Perioada de recoltare: sfârșitul lunii Iunie, unul dintre cele mai timpuri soiuri de vișine (coacerea o dată cu cireșele)

Mari Timpurii

Pomul de vigoare mare, cu foarte mare productivitate din cauză că rodește pe toate cele trei categorii de ramuri. Buchete de Mai, ramuri plete și ramuri. Fructe de mărime mijlocie spre mare 5,5-6,5g. Pulpa are culoare roșie vișinie, cărnoasa, suculenta, dulce fin acidulată. Perioada de recoltare: sfârșit de Iunie.

Nana

Pomul de vigoare mică, auro fertil. Produce constant și abundent. Merge foarte bine pentru culturi intensive. Fructele sunt mari 7-8g, de culoare roşu închis. Pulpa de culoare roșie, acidulat dulce, foarte bune pentru consum. Perioada de recoltare: sfârșitul lunii Iunie - începutul lunii Iulie.

Productivă de Érd

Pomul de vigoare mijlocie. Fructele sunt mari 6-7g de culoare bordo închisa negricioasă. Pulpa cărnoasa, dulce acrișor, ne aderenţa la sâmbure. Este un soi auto polenizator. Perioada de recoltare: mijlocul lunii Iunie.

Meteor

Pomul de vigoare mijlocie, este un soi auto fertil. Fructe mijloci spre mare 5-6g. De culoare este roșie vișinie foarte strălucitoare. Pulpa cărnoasa dulce acidulata, aderenţa la sâmbure find recomandat pentru industrializare. Perioada de recoltare: mijlocul lunii Iulie.

phone
keyboard_arrow_up